Mario Götze is niet verrast dat andere spelers nu de posities van eerdere basisspelers betrekkelijk naadloos lijken over te nemen bij PSV.
Volledig scherm
Mario Götze is niet verrast dat andere spelers nu de posities van eerdere basisspelers betrekkelijk naadloos lijken over te nemen bij PSV. © ANP

Götze is niet verrast dat anderen nu opstaan bij PSV: ‘Wij hebben een goed team’

In aanloop naar de Europa League-wedstrijd van PSV tegen Sturm Graz van donderdagavond sprak Mario Götze met de Nederlandse pers. De 29-jarige middenvelder ziet dat na een reeks blessure-gevallen andere spelers nu opstaan bij PSV en is daar niet door verrast. 

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen
  PREMIUM
  OPINIE

  Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen

  Mohamed Ihattaren had momenteel eigenlijk moeten schitteren tijdens het WK voetbal in Qatar. Drie jaar geleden hadden veel Nederlandse voetballiefhebbers althans die hoop, toen hij goede vorm toonde binnen een zwalkend PSV. De huidige realiteit is totaal anders. Ingewijden schetsen het beeld dat het voormalige supertalent momenteel op zoek is naar zichzelf, ver weg van iets wat ook maar op topvoetbal lijkt.