Érick Gutiérrez
Volledig scherm
Érick Gutiérrez © BSR Agency

‘Guti’ ziet positieve houding beloond met speeltijd: ‘Je moet er altijd staan om je team te helpen’

Voor Érick Gutiérrez bood Vitesse-PSV een onverwachte gelegenheid om zichzelf te laten zien. Na een half uur viel Jorrit Hendrix uit met heupklachten en kreeg de Mexicaan van trainer Ernest Faber de kans. ‘Guti’ vocht menig duel op het middenveld uit en trok met PSV uiteindelijk aan het langste eind. ,,Dit zijn drie hele belangrijke punten voor ons”, sprak hij na afloop blij. 

 1. Donyell Malen wordt meer en meer de oude: ‘Alles gaat stap voor stap’

  Donyell Malen wordt meer en meer de oude: ‘Alles gaat stap voor stap’

  Met twee goals was Donyell Malen donderdagavond belangrijk voor PSV in het met 1-5 gewonnen Europa League-duel (derde voorronde) met NS Mura. De 21-jarige spits is de afgelopen maanden steeds sterker geworden en lijkt onderhand de oude, nadat hij tussen december en juli inactief was door een blessure. ,,Het gaat stap voor stap”, zei Malen met een lach op zijn gezicht, die bewees dat het met hem en PSV de goede kant uitgaat.
 2. Nieuwe PSV-spits Eran Zahavi voelt zich nog jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk eens naar Zlatan, hij is bijna 39’
  PREMIUM
  video

  Nieuwe PSV-spits Eran Zahavi voelt zich nog jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk eens naar Zlatan, hij is bijna 39’

  PSV presenteerde dinsdagmiddag de nieuwe spits Eran Zahavi, een 54-voudig Israëlisch international die tijdens zijn carrière in China, Israël en de nationale ploeg van Israël uitstekende cijfers kon overleggen. Nu wil hij het ook in Europa laten zien. ,,Ik wil elke dag het beste uit mezelf halen”, zei hij in het Philips Stadion. ,,Dat wilde ik in Israël, in China, bij het nationale team en nu bij PSV”, aldus de man die net zo makkelijk lijkt te praten als scoren. Dat laatste moet hij in de eredivisie nog wel bewijzen.

PSV