Guus Meeuwis in het Philips Stadion.
Volledig scherm
Guus Meeuwis in het Philips Stadion. © ANP

Guus Meeuwis zet voorbereidingen voor concertenreeks in Philips Stadion in juni door

Guus Meeuwis zet de voorbereidingen voor zijn concertenreeks ‘Groots met een zachte G’ en ‘Groots Junior’ vooralsnog gewoon door. De evenementen staan gepland voor 10 tot en met 16 juni, in het Philips Stadion. 

Via zijn management laat Meeuwis in een verklaring weten dat er tot 1 juni vanuit de overheid duidelijkheid is over de mogelijkheid voor het organiseren van evenementen. Daarna zou weer versoepeling plaats kunnen vinden, al is daar nu nog geen enkele zekerheid over te geven. 

Het management van Meeuwis begrijpt dat er veel vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de concerten, maar van een afgelasting is dus nog geen sprake. Problematisch zou kunnen zijn dat de KNVB heeft besloten tot het doorgaan van de competitie, vanaf half juni. Deze zou uiterlijk 3 augustus uitgespeeld mogen worden. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV