Volledig scherm
Chris Gloster wil graag naar PSV. © BSR Agency

Hannover 96 en PSV steggelen over transfer van Gloster, die naar PSV wil

PSV heeft de interesse in de Amerikaanse linksback Chris Gloster afgelopen week luister bij gezet met een bod. De aanbieding is inmiddels afgewezen door zijn huidige club Hannover 96.

PSV wil in totaal enkele tonnen betalen voor Gloster, maar Hannover zit hoger in de boom. Volgens het Duitse Bild wil de club een half miljoen in contanten en een bedrag aan bonussen, zodat de totale transfersom 1 miljoen euro beloopt.

PSV hoopt de linksback de komende dagen te strikken en zal er dus uit moeten zien te komen met de Duitse club, waar Gloster nog een jaar onder contract staat. Hij heeft daar een jeugdcontract en kan in Eindhoven fors meer verdienen.

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV