Volledig scherm
Harrie Timmermans © Ton van de Meulenhof

Harrie Timmermans nog 3 jaar langer voorzitter van Supportersvereniging PSV

De leden van Supportersvereniging PSV hebben deze week voorzitter Harrie Timmermans herbenoemd. Hij blijft een nieuwe periode van 3 jaar voorman van de grootste supportersclub van PSV, met ongeveer 15.000 leden. 

De benoeming vond plaats tijdens een forum, waar ook trainer Mark van Bommel en technisch manager John de Jong aanwezig waren. 

Timmermans is al sinds de zomer van 2012 voorzitter van Supportersvereniging PSV. In het dagelijks leven is hij gemeentesecretaris bij de gemeente Heusden. Dezelfde functie bekleedde hij voorheen in Eersel. 

 1. Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’
  PREMIUM
  Champions League

  Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’

  Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoog verwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.
 2. ‘Voor Inter is dit een superbelangrijke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  ‘Voor Inter is dit een superbe­lang­rij­ke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  Ook al staat er voor PSV niets meer op het spel, de Eindhovenaren zullen Internazionale morgen in de laatste groepswedstrijd van de Champions League de overwinning niet cadeau doen. ,,Ongeacht waar je speelt en tegen wie je speelt: je moet altijd motivatie uit jezelf halen. Als je dat blijft doen, maakt het niet uit of je voor ‘niks’ speelt of niet’', zei trainer Mark van Bommel maandag op de persconferentie in Milaan.

PSV