--

Hendrix complimenteert ontketende Malen met bijzondere prestatie: ‘Mooie mijlpaal voor hem’

videoPSV - Vitesse gaat vooral de boeken in als de wedstrijd van Donyell Malen. Ook zijn ploeggenoten complimenteerden de aanvaller in de catacomben van het Philips Stadion. Maar er werd ook weer niet voor hem gezongen of geklapt. ,,We hebben complimenten gegeven”, stelde Jorrit Hendrix. 

 1. Van kampioenschappen tot persiflages: De carrière van Van Raaij bij PSV in beeld
  fotoserie

  Van kampioen­schap­pen tot persifla­ges: De carrière van Van Raaij bij PSV in beeld

  Harry van Raaij kwam als 47-jarige Philips-man in 1984 in het bestuur van PSV, om als penningmeester de financiën te bewaken. Tussen 1996 en 2004 was hij voorzitter en vergaarde Van Raaij nationale bekendheid in een tijd waarin PSV vier keer landskampioen werd. De oud-preses was gezegend met de nodige zelfspot en kon hardop lachen om persiflages van Erik van Muiswinkel, die Van Raaij nog meer status gaven dan hij al had.
 2. Mario Götze voelt zich na vier weken tevreden bij PSV: ‘Het hier en nu telt voor mij’

  Mario Götze voelt zich na vier weken tevreden bij PSV: ‘Het hier en nu telt voor mij’

  Mario Götze vindt na vier weken dat hij met zijn komst naar PSV op de laatste dag van de afgelopen transferperiode een goede keuze heeft gemaakt. De 28-jarige Duitser sprak afgelopen week met de Duitse tv-zender ZDF onder meer over zijn kansen om weer terug te keren in ‘Die Mannschaft’, waarvoor hij al 63 keer uitkwam. ,,Het is mooi als de bondscoach iets positiefs zegt. Maar voor mij is het hier en nu belangrijk”, zei hij over de situatie.
 1. Philipp Max voert PSV-klassement van het ED aan, Bruma pakt laagste punt

  Philipp Max voert PS­V-klassement van het ED aan, Bruma pakt laagste punt

  Philipp Max kreeg in de eerste twee wedstrijdblokken van het seizoen in het PSV-klassement van het Eindhovens Dagblad gemiddeld de hoogste waarderingen. Na zeven eredivisieduels staat hij op een 6,9 gemiddeld. Mario Götze (7,5) en Adrian Fein (7,0) scoorden hoger, maar met respectievelijk 3 duels en 1 duel staan zij nog niet in het klassement opgenomen. Daarvoor moet een speler minstens in de helft van de wedstrijden een waardering hebben gekregen. Max ontbrak dit seizoen een duel, thuis tegen Fortuna Sittard.
 1. Samenvatting: PSV laat in Enschede twee dure punten liggen
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV laat in Enschede twee dure punten liggen

  22 november
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

PSV