Volledig scherm
Aanvaller Sam Lammers van PSV. © Thomas Bakker

Heracles grijpt naast Lammers; Heerenveen bijna akkoord met PSV-aanvaller

HEERENVEEN - Heracles Almelo lijkt de handtekening van Sam Lammers uit zijn hoofd te kunnen zetten. De aanvaller, die onder contract staat bij PSV, is dichtbij een akkoord over een verhuurovereenkomst voor een seizoen met SC Heerenveen.

Meerdere clubs uit de eredivisie zaten de voorbije weken achter Lammers aan. Zo hadden onder meer Heerenveen, PEC Zwolle, FC Emmen, VVV-Venlo en Heracles interesse in het huren van de aanvaller. Heerenveen lijkt aan het langste eind te trekken. De verkoop Denzel Dumfries, die op zijn beurt naar PSV vertrekt, maakt in principe geen onderdeel uit van deze deal. Partijen zoeken nog naar een methode waarbij Heerenveen enige inkomsten veilig kan stellen, op het moment dat Lammers doorbreekt en later door PSV met succes wordt verkocht. 

Lammers werd vorige week gesignaleerd in het Almelose Polman Stadion, waar hij in gesprek was met directeur Rob Toussaint en scout Arend Steunenberg. PSV heeft de intentie om Lammers te stallen bij een zo hoog mogelijk spelende club in de eredivisie. Dat wordt dus naar alle waarschijnlijkheid Heerenveen.

PSV