Volledig scherm
Het licht viel maandagavond tijdens FC Oss - Jong PSV uit in het Frans Heesenstadion. © Rik Elfrink

Het licht valt bij FC Oss letterlijk uit tegen Jong PSV

Overwerk voor de spelers van FC Oss en Jong PSV. De talenten uit Eindhoven en de Ossenaren zagen maandagavond in de eerste helft plots het licht uitvallen in het Frans Heesenstadion. 

In de 39e minuut was het bij een 0-1 stand (goal Nikolai Laursen, red.) ineens compleet donker op het veld. Enkel de led-boardings aan de kant van het veld en de tribuneverwarming gaven nog licht. 

De stadionspeaker gaf aan gaan idee te hebben wat er aan de hand is. "Pak maar een lekker frietje", was zijn advies. Na een klein half uur kon het duel weer hervat worden. Jong PSV en FC Oss speelden de resterende 7 minuten in de eerste helft uit en kregen daarna geen rust, waardoor door arbiter Blank toch nog rond tienen afgefloten kon worden. 

  1. Eindhovenaar Ali Riza Aygün haalt Oranje via de Playstation
    PREMIUM

    Eindhovenaar Ali Riza Aygün haalt Oranje via de Playstation

    Bij het Nederlands elftal krijgen debutanten altijd een haasje. Of dat voor de eerste officiële e-sporter van Oranje ook geldt, merkt Eindhovenaar Ali Riza Aygün woensdag. Eerst maar eens zorgen dat hij niet het haasje wordt, dacht de e-sporter van PSV dinsdag. De 22-jarige Aygün vertegenwoordigt Nederland woensdag in de eerste officiële e-voetbalinterland van ons land, tegen Engeland. Voorafgaand aan het duel op het veld met de Britten een mooie erkenning voor het nieuwe fenomeen e-sports.

PSV