Volledig scherm
Hirving Lozano is naar verwachting gewoon inzetbaar op zaterdag, als PSV tegen sc Heerenveen speelt. © pro shots

Hirving Lozano is vliegensvlug terug bij PSV

Hirving Lozano keerde dinsdag terug bij de training van PSV. Hij viel zaterdagavond uit tijdens Sparta - PSV en moest de tweede helft aan zich voorbij laten gaan. Lozano had last van een spier en uit voorzorg bleef hij na rust aan de kant. 

Dinsdag stond hij weer op het trainingsveld bij PSV en kon hij overal aan meedoen. Naar verwachting is hij dus gewoon inzetbaar tijdens PSV - sc Heerenveen van zaterdag. Dat geldt ook voor Steven Bergwijn en Luuk de Jong, die deze week allebei een buitentraining oversloegen en individueel aan het werk gingen. 

BIj PSV werkte Kenneth Paal individueel op het veld. De reserve-linksback raakte afgelopen week licht geblesseerd. Maximiliano Romero was nog niet te zien op het gras van De Herdgang en dat gold ook voor captain Marco van Ginkel. 

  1. Lozano hoort strafeis van vier duels, PSV hekelt rol Higler

    Lozano hoort strafeis van vier duels, PSV hekelt rol Higler

    De aanklager van de KNVB heeft vier duels schorsing geëist voor Hirving Lozano. Volgens hem volstaan drie duels voor het vergrijp dat hij zaterdag zou hebben gepleegd in een duel met Lucas Woudenberg van sc Heerenveen, maar er stond nog een voorwaardelijk duel uit september open. Die neemt de aanklager mee in zijn eis. Er zou volgens de aanklager sprake zijn geweest van slaan en hij acht Lozano schuldig. Vrijdagochtend om 10.00 uur volgt de definitieve uitspraak.

PSV

poll

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
655 stemmen

poll

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
1641 stemmen