Volledig scherm
Hirving Lozano is naar verwachting gewoon inzetbaar op zaterdag, als PSV tegen sc Heerenveen speelt. © pro shots

Hirving Lozano is vliegensvlug terug bij PSV

Hirving Lozano keerde dinsdag terug bij de training van PSV. Hij viel zaterdagavond uit tijdens Sparta - PSV en moest de tweede helft aan zich voorbij laten gaan. Lozano had last van een spier en uit voorzorg bleef hij na rust aan de kant. 

Dinsdag stond hij weer op het trainingsveld bij PSV en kon hij overal aan meedoen. Naar verwachting is hij dus gewoon inzetbaar tijdens PSV - sc Heerenveen van zaterdag. Dat geldt ook voor Steven Bergwijn en Luuk de Jong, die deze week allebei een buitentraining oversloegen en individueel aan het werk gingen. 

BIj PSV werkte Kenneth Paal individueel op het veld. De reserve-linksback raakte afgelopen week licht geblesseerd. Maximiliano Romero was nog niet te zien op het gras van De Herdgang en dat gold ook voor captain Marco van Ginkel. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?

PSV