Volledig scherm
Hirving Lozano is naar verwachting gewoon inzetbaar op zaterdag, als PSV tegen sc Heerenveen speelt. © pro shots

Hirving Lozano is vliegensvlug terug bij PSV

Hirving Lozano keerde dinsdag terug bij de training van PSV. Hij viel zaterdagavond uit tijdens Sparta - PSV en moest de tweede helft aan zich voorbij laten gaan. Lozano had last van een spier en uit voorzorg bleef hij na rust aan de kant. 

Dinsdag stond hij weer op het trainingsveld bij PSV en kon hij overal aan meedoen. Naar verwachting is hij dus gewoon inzetbaar tijdens PSV - sc Heerenveen van zaterdag. Dat geldt ook voor Steven Bergwijn en Luuk de Jong, die deze week allebei een buitentraining oversloegen en individueel aan het werk gingen. 

BIj PSV werkte Kenneth Paal individueel op het veld. De reserve-linksback raakte afgelopen week licht geblesseerd. Maximiliano Romero was nog niet te zien op het gras van De Herdgang en dat gold ook voor captain Marco van Ginkel. 

 1. PSV in extase na zege in gevreesde Kuip
  Nabeschouwing

  PSV in extase na zege in gevreesde Kuip

  Als PSV in april of mei met de schaal op het Stadhuisplein staat, is zondagmiddag een heel cruciaal moment geweest. In plaats van het gevreesde puntenverlies bij Feyenoord, won PSV met 1-3. Dik verdiend, want PSV was vanaf de eerste seconde de baas op het vooraf zo gevreesde terrein. Minstens zo belangrijk nieuws kwam er uit Amsterdam, waar Ajax in eigen huis twee punten liet liggen. Door de remise tegen ADO Den Haag is de voorsprong van PSV weer zeven punten en ligt de ploeg nu echt op koers voor de 24ste landstitel.

PSV

poll

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

 • Eens (66%)
 • Oneens (34%)
1569 stemmen

poll

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

Ook zonder Lozano wordt PSV wel kampioen

 • Eens (62%)
 • Oneens (38%)
2200 stemmen