Hirving Lozano keert terug bij de groepstraining van PSV

VideoHirving Lozano keerde woensdagmorgen terug bij de groepstraining van PSV. De aanvaller is sinds eind april niet inzetbaar geweest en lijkt er nu snel aan te komen. Afgelopen week ontbrak hij nog tijdens het trainingskamp in Verbier, maar werkte Lozano in Eindhoven hard om een snelle, maar verantwoorde rentree mogelijk te maken. Na een uur met de groep ging de Mexicaan individueel verder op het trainingsveld. 

Over zijn eventuele inzetbaarheid in het tweeluik met FC Basel zijn overigens nog geen mededelingen vanuit PSV gedaan. Lozano is de afgelopen weken voortdurend met een transfer naar Napoli in verband gebracht, maar vooralsnog is de Latijns-Amerikaan gewoon in Eindhoven. De voorzitter van Napoli is door Italiaanse media zo'n beetje op allerlei manieren geciteerd, maar tot een deal met PSV is het nog niet gekomen. 

Bij PSV ontbraken Trent Sainsbury, Ryan Thomas, Érick Gutiérrez, Gastón Pereiro, Lars Unnerstall en Yanick van Osch nog op het trainingsveld. Sainsbury kampt met een lichte blessure, waardoor hij zondag al niet kon spelen tegen Olympique Nice. Thomas hoopt de komende weken de sprong naar de groepstraining te gaan maken. Dat laatste geldt ook voor Unnerstall. Gutíerrez en Pereiro hebben nog even vakantie na hun deelname aan respectievelijk de Gold Cup en Copa América. Van Osch herstelt van een zware blessure (kruisband gescheurd) en is ongeveer rond het einde van dit jaar terug, zo is nu de prognose. 

PSV trainde voor het eerst in groepsverband nadat de club een week in Zwitserland werkte. Alle spelers die mee waren naar het trainingskamp zijn nu nog bij de A-kern gebleven. 

Volledig scherm
Hirving Lozano © BSR Agency
  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV