Volledig scherm
Hirving Lozano trainde dinsdag individueel bij PSV. © BSR

Hirving Lozano revalideert nog bij PSV in Eindhoven

Hirving Lozano stond dinsdag ‘gewoon’ op het veld bij PSV, ondanks alle transfergeruchten rond hem. De Mexicaan is nog herstellende van een knieblessure, nadat hij eind april in het duel met Willem II geblesseerd raakte. Daardoor mist hij de Gold Cup met Mexico.

Lozano wordt al maanden in verband gebracht met een overgang naar SSC Napoli, maar op dit moment is hij nog steeds speler van PSV. Zaakwaarnemer Mino Raiola weet wat hij moet kosten en probeert een persoonlijk akkoord met een geïnteresseerde club te bereiken. 

Net als Lozano trainde Ryan Thomas bij PSV nog apart van de groep. Hij is nu tien maanden onderweg nadat hij een kruisbandblessure opliep. Daarnaast is keeper Lars Unnerstall nog niet helemaal fit. Hij  liep in het laatste duel van vorig seizoen een blessure op en kan nog niet volledig trainen. 

  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV