Volledig scherm
PREMIUM
Peter Uneken (links) volgde afgelopen zomer Dennis Haar op als trainer van Jong PSV. © BSR/SOCCRATES

Hoofdrol voor Peter Uneken in vertrouwde omgeving bij Jong PSV

Peter Uneken begint maandagavond bij Jong PSV-FC Den Bosch (aftrap 20.00 in het Jan Louwers Stadion) aan zijn eerste seizoen als hoofdcoach van Jong PSV. ,,Het algemene belang van Jong-teams is inmiddels voor velen duidelijk."

Na een lange voorbereidingsperiode van acht weken mag Jong PSV vanavond 'los', voor een serie van 38 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Bij de nummer drie van vorig seizoen is maar weinig hetzelfde gebleven. De nieuwe hoofdtrainer Peter Uneken (47) gaat met een compleet veranderde staf en sterk gewijzigde spelersgroep aan de slag. ,,De ambitie blijft om zoveel mogelijk spelers de stap naar de A-selectie te kunnen laten maken."

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen