Volledig scherm
Fysiotherapeut Ferd van Odenhoven en Ibrahim Afellay © Robby Ilham

Ibrahim Afellay begonnen aan revalidatie bij PSV

Ibrahim Afellay is afgelopen week begonnen met het afronden van zijn revalidatie bij PSV. De 32-jarige oud-middenvelder stond ook maandag op het trainingsveld bij het jeugdcomplex, samen met de ervaren fysiotherapeut Ferd van Odenhoven. 

Afellay krijgt van PSV de kans om weer fit te worden. Hoe zijn toekomst eruit gaat zijn, is nog niet duidelijk. Hij heeft nog de ambitie om zijn carrière te vervolgen en PSV heeft hem de kans gegeven om op vertrouwde grond weer fit te worden. Over een eventuele toekomst bij PSV hebben partijen nog niet gesproken. 

Op dit moment doet Afellay het rustig aan met media-verzoeken. Hij wil zich eerst concentreren op zijn herstel, dat nog geruime tijd in beslag kan nemen. 

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV