Volledig scherm
Bart Ramselaar speelt vrijdagavond mee met Jong PSV. © ANP Pro Shots

In pikorde gedaalde Ramselaar staat voor debuut in eerste divisie

Bart Ramselaar maakt vrijdagavond zijn debuut in de eerste divisie. De 22-jarige middenvelder speelt mee in het competitieduel van Jong PSV. De ploeg van Dennis Haar gaat op bezoek bij NEC.

Amersfoorter Ramselaar is door hoofdtrainer Mark van Bommel aan de selectie van Haar toegevoegd. Mede door de komst van de Mexicaan Érick Gutiérrez is Ramselaar, die in het verleden drie interlands voor Oranje speelde, in de pikorde gedaald. Omdat Ramselaar op grond van zijn leeftijd nog in actie mag komen voor de beloften krijgt hij speeltijd. Via trainingen en Jong PSV zal hij zich terug moeten vechten in het eerste elftal.

Behalve Ramselaar reizen ook Armando Obispo, Yanick van Osch, Cody Gakpo en Ramon Lundqvist af naar Nijmegen.

  1. Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Hirving Lozano is inmiddels onderweg naar Italië om zijn transfer naar SSC Napoli af te ronden. Hij heeft van PSV toestemming gekregen om af te reizen. PSV gaat aan de transfer ongeveer 35 miljoen euro aan overhouden na alle afdrachten, zo is de verwachting in Eindhoven. Lozano wordt woensdag gekeurd in Italië en dat gebeurt in een privé-kliniek in Rome, zo melden bronnen rond de speler. De presentatie is eind deze week.

PSV