Volledig scherm
Marco van Ginkel keerde woensdag terug bij PSV. © ANP Pro Shots

Internationals keren terug bij PSV en richten zich op VVV-uit

Bij PSV keerden woensdagmorgen de Oranje-internationals terug, tijdens de training op sportcomplex De Herdgang. Daarnaast was ook Kenneth Paal weer present, die deel uitmaakte van de selectie van Oranje onder 20. 

Marco van Ginkel, Jeroen Zoet en Jürgen Locadia kwamen bij het Nederlands elftal niet in actie en kunnen zich vanaf nu met hun teamgenoten weer richten op de eredivisie. Zondag bij VVV wacht voor PSV de eerste opdracht, na een periode van twee weken zonder officiële wedstrijden. 

Bij PSV waren Santiago Arias, Gastón Pereiro en Hirving Lozano nog niet present. Arias plaatste zich afgelopen nacht met Colombia voor het WK en Pereiro deed dat met Uruguay, hoewel hij zelf op de tribune zat. Lozano kwam niet in actie bij Honduras-Mexico, wegens een elleboogblessure. PSV verwacht hem donderdag terug en bekijkt dan hoe ernstig de kwetsuur is. Voorshands gaat de club er niet vanuit dat het gaat om een zware blessure. 

Derrick Luckassen trainde bij PSV nog individueel en moet vrijdag zien aan te haken om tegen VVV weer deel uit te kunnen maken van de wedstrijdselectie. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV