Volledig scherm
Nicolas Isimat-Mirin is vanaf nu speler van Besiktas. © Besiktas

Isimat rondt transfer af en vertrekt definitief naar Besiktas

Nicolas Isimat-Mirin vertrekt definitief naar Besiktas. De Fransman rondde zijn transfer naar de Turkse topclub zondag af en inmiddels hebben de Turken zijn komst bevestigd. Isimat wordt ploeggenoot van onder meer oud-PSV’er Atiba Hutchinson. De transfersom bedraagt enkele tonnen. 

Bij PSV was de centrale verdediger dit seizoen op een zijspoor beland. Zijn transfer is daarmee verklaard. Isimat werd met PSV drie keer kampioen en groeide na een periode als reserve uit tot basisspeler bij PSV. Dit seizoen maakte Mark van Bommel zelden gebruik van hem. 

Isimat sluit per direct aan bij de selectie van Besiktas, nadat hij de medische keuring met succes doorliep. 

  1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
    PREMIUM

    PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

    Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’

PSV