Volledig scherm
Jeroen Manschot © BSR Agency

Jeroen Manschot fluit VVV - PSV

Jeroen Manschot is de scheidsrechter wanneer koploper PSV het zondagmiddag (12.15 uur) opneemt tegen VVV-Venlo. In Zeist kijkt Allard Lindhout mee: hij is de videoscheidsrechter.

Manschot heeft in Venlo Rens Bluemink en Richard Polman als assistenten, Richard Martens is vierde official. Videoarbiter Lindhout wordt bijgestaan door Patrick Inia. 

Het is de derde keer dit seizoen dat Manschot de leiding heeft over een duel van PSV. Manschot floot eerder het doelpuntrijke treffen tussen PSV en Excelsior (6-0). Hij floot ook de bekerwedstrijd van de Eindhovenaren tegen Excelsior Maassluis (0-4). Beide keren deelde hij vier gele kaarten uit. 

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV