Jeroen Zoet
Volledig scherm
Jeroen Zoet © BSR Agency

Jeroen Zoet gaat de sportieve strijd aan bij PSV

Keeper Jeroen Zoet gaat in de winterstop met PSV mee naar Qatar en gaat de sportieve strijd met zijn concurrent aan.  

PSV bereidt zich deze week voor op het vertrek naar het trainingskamp in Qatar. Vanaf zaterdag is de ploeg in het Midden-Oosten om te proberen het na de winterstop beter te doen dan de afgelopen maanden. Keeper Jeroen Zoet staat gewoon op de nominatie om mee te gaan en is van plan om de concurrentie aan te gaan met Lars Unnerstall.

Voor de in november gepasseerde Zoet is de voorbije periode belangstelling getoond, maar hij kiest er voorlopig voor om de sportieve strijd aan te gaan met de Duitser. Mogelijk liggen er voor Zoet weer nieuwe kansen, nu Ernest Faber de scepter zwaait bij PSV. Hij, Unnerstall en Robbin Ruiter kunnen zich volgende week in trainingen en twee vriendschappelijke duels laten zien. 

Nu linksback Toni Lato bij PSV is vertrokken, komt er tijdens het trainingskamp in principe een plekje vrij voor Justin de Haas (19). De Jong PSV’er kan aansluiten bij het eerste elftal en datzelfde geldt voor Tijn Daverveld. De 19-jarige verdediger uit Wilbertoord zat in de laatste wedstrijd voor de winterstop voor het eerst bij de selectie van PSV, maar maakte in het duel met PEC nog geen minuten. Daverveld speelt al een jaar bij Jong PSV en met zijn selectie laat Faber alvast zien oog te willen houden voor de jeugdopleiding. De Haas ging ook afgelopen zomer al mee naar Verbier en werd daarna aanvoerder van Jong PSV, maar was er door een blessure meerdere maanden uit. 

PSV