Volledig scherm
ANP

Jetro Willems en PSV op hoofdlijnen akkoord over nieuw contract

EINDHOVEN - Jetro Willems en PSV zijn na maandenlange speculaties en een reeks gesprekken op hoofdlijnen akkoord over een nieuw contract. De linksback wil in de aankomende winterstop niet vertrekken en gaat zich pas vanaf komende zomer opnieuw oriënteren op een stap naar een buitenlandse club. Willems wil niet transfervrij weg en heeft in Eindhoven aangegeven dat een club die hem wil overnemen in de buidel moet tasten.

PSV heeft in het verleden ook met Memphis Depay en Georginio Wijnaldum soortgelijke afspraken gemaakt en dat pakte voor alle partijen goed uit. Willems kan tot medio 2018 tekenen, zo is eerder door PSV al gemeld.

Gewoon betalen
Willems wil niet transfervrij vertrekken bij PSV, is deze week opnieuw vanuit zijn kamp aangegeven naar de directie van PSV. Dat de club en hij op hoofdlijnen akkoord zijn over het nieuwe contract, bevestigt zijn zaakwaarnemer Sigi Lens. Hij voegt daar wel aan toe dat alle zaken nog goed op papier gezet moeten worden en houdt dus nog een kleine slag om de arm. Een club die Willems in de toekomst over wil nemen, zal dus gewoon moeten betalen geeft Lens aan. Waarschijnlijk maakt PSV volgende week de contractverlenging van PSV al bekend.

PSV