Volledig scherm
Jetro Willems liep dit weekend een kruisbandblessure op. © REUTERS

Jetro Willems ziet zijn dromen voor 2020 in rook opgaan door zware blessure

Jetro Willems staat de rest van het seizoen en een deel van het komende voetbaljaar buitenspel. De voormalig linksback van PSV heeft een zware knieblessure opgelopen en daardoor staat de rest van 2020 voor hem grotendeels in het teken van revalideren. 

Een kruisband van Willems is afgescheurd en daardoor eindigt zijn huurperiode bij Newcastle United, die tot nu toe heel positief verliep, dramatisch. Hij ligt er normaal gesproken negen maanden uit. 

Willems ziet een eventuele EK-selectie in rook opgaan en moet nu met zijn eigenlijke werkgever Eintracht Frankfurt in de zomer een nieuwe oplossing zien te vinden voor de toekomst. 

  1. Faber in aanloop naar Vitesse-PSV: ‘Ik probeer iedereen aandacht te geven’

    Faber in aanloop naar Vitesse-PS­V: ‘Ik probeer iedereen aandacht te geven’

    Twee gewonnen wedstrijden op rij hebben de situatie voor PSV in de eredivisie iets minder precair gemaakt. In de strijd om Europees voetbal hebben de Eindhovenaren de zaak nog grotendeels in eigen hand. ,,De titel is denk ik een utopie, al zijn de wonderen de wereld niet uit”, zei trainer Ernest Faber in aanloop naar Vitesse-PSV van zondag. ,,Maar de strijd om de andere plekken ligt ook nog bij onszelf.”

PSV