Jong PSV was voor het duel met FC Utrecht nog vol goede moed.
Volledig scherm
Jong PSV was voor het duel met FC Utrecht nog vol goede moed. © Pro Shots / Toin Damen

Jong PSV beleeft een belabberde avond met een nederlaag en een portie blessures

Een flinke teleurstelling was er maandagavond voor Jong PSV, dat in eigen huis met 2-0 verloor van de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad bleek net als eerder dit seizoen te sterk en dat was een verrassing omdat Jong PSV de afgelopen weken in goede vorm stak en alleen verloor van de Ajax-beloften. 

 1. PSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die nog veel keuze heeft
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  PSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die nog veel keuze heeft

  PSV heeft zich inmiddels officieel gemeld voor de diensten van middenvelder Stijn Spierings van Toulouse FC. De club wil hem op korte termijn transfervrij inlijven, bevestigen betrouwbare bronnen. Hij kan waarschijnlijk voor drie of vier seizoenen tekenen, al moet daar nog heel wat voor gebeuren. Daarnaast moet hij ook nog medisch gekeurd worden, als hij op een aanbieding van PSV in wil gaan.
  Eindhoven
 2. Het gemis van Mister PSV blijft groot, zeker bij kleinzoon Mitchel: 'Diegene die ik altijd bij me wil hebben, was er ineens niet meer’
  PREMIUM

  Het gemis van Mister PSV blijft groot, zeker bij kleinzoon Mitchel: 'Diegene die ik altijd bij me wil hebben, was er ineens niet meer’

  Niet alleen Skiete als Willy, maar ook scouten: Mitchel van Rosmalen (21) staat af en toe bij Helmondse jeugdteams langs de lijn voor FC Eindhoven, en leunt dan nog altijd op de lessen van zijn opa en ‘Mister PSV’, wijlen Willy van der Kuijlen. ,,Zijn overlijden deed veel met me, onbewust. Voor het eerst verloor ik iemand die écht dicht bij me stond.”