Volledig scherm
Jong PSV-trainer Dennis Haar in Eindhoven. © FotoMeulenhof

Jong PSV-coach Haar moet met zijn ploeg opnieuw meerdere erkennen in team van vader

Opnieuw moest Jong PSV-coach Dennis Haar maandagavond met zijn formatie zijn meerdere erkennen in het door zijn vader Martin getrainde Jong AZ. Twee dreunen na rust bleken te veel van het goede. Jong PSV kwam nog tijdig tot een aansluitingstreffer, maar ging uit Noord-Holland weg met niets: 2-1. 

Voor Haar junior een bittere pil. ,,We hebben meer in huis dan we hebben laten zien. Het kwam er vandaag niet uit en dat is zonde. Na rust vallen de goals te simpel en daarna hebben we wel nog een keer aangezet." Keeper Yanick van Osch zag er bij de tweede tegentreffer niet goed uit, maar dat had ook te maken met een communicatiestoornis met Ramon Pascal Lundqvist. De eerste tegengoal rekende Haar zijn doelman niet aan. Een man van Jong AZ werd achterin niet tijdig opgepakt en dat leidde tot de 1-0. 

Haar wisselde na de 2-0 verdediger Jordan Teze voor de offensief ingestelde Matthias Verreth en dat zorgde voor een kanteling in de wedstrijd. Pablo Rosario ging centraal achterin spelen en deed dat naar behoren. Na een goal van Cody Gakpo voor Jong PSV hing de 2-2 even in de lucht, maar nog een keer juichen was Haar junior niet gegeven. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV