Volledig scherm
Yanick van Osch. © Pro Shots

Jong PSV-doelman Van Osch alsnog opgeroepen voor Jong Oranje

Erwin van de Looi heeft Jong PSV-doelman Yanick van Osch toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. Van Osch vervangt Joël Drommel, die het team heeft verlaten.

De keeper van FC Twente besloot na de eerste trainingssessie alsnog om zich op zijn club te richten. Van Osch is naast Justin Bijlow en Indy Groothuizen de derde doelman in de equipe van Van de Looi. ,,Joël gaf aan zich op dit moment liever te richten op zijn club en deze keuze hebben wij te respecteren. Met Yanick hebben we nu een prima vervanger in onze selectie", aldus de bondscoach.

Yanick van Osch sluit per direct aan bij het team van trainer Erwin van de Looi, dat zich momenteel opmaakt voor twee cruciale EK-kwalificatieduels. Op donderdag 6 september staat het belangrijke duel met Jong Engeland op het programma en op dinsdag 11 september de ontmoeting tegen Jong Schotland (18.30 uur) in Doetinchem.

Van Osch treft bij Jong Oranje PSV'ers Steven Bergwijn, Bart Ramselaar, Denzel Dumfries, Donyell Malen en Pablo Rosario. Ook de aan sc Heerenveen verhuurde Sam Lammers is opgeroepen.

PSV