Jong PSV is blij met de goal van Kristófer Kristinsson. Richard Ledezma, Kristinsson, Mees Kreekels, Ismael Saibari en Mahias Kjølø vieren de treffer, die later net niet de winnende bleek.
Volledig scherm
Jong PSV is blij met de goal van Kristófer Kristinsson. Richard Ledezma, Kristinsson, Mees Kreekels, Ismael Saibari en Mahias Kjølø vieren de treffer, die later net niet de winnende bleek. © BSR Agency

Jong PSV geeft overwinning tegen NEC in de slotfase nog weg

Jong PSV heeft dinsdagavond het thuisduel met NEC net niet in winst weten om te zetten. De formatie van Peter Uneken wist vlak voor rust te scoren en gaf de voorsprong vlak voor tijd uit handen. IJslander Kristófer Kristinsson leek matchwinner te worden, maar invaller Thomas Beekman zorgde er toch nog voor dat de Nijmegenaren een punt mee konden nemen. 

 1. Roger Schmidt laat de krant ook in aanloop naar Granada-uit dicht: ‘Ik moet goed voor onze spelers zorgen’

  Roger Schmidt laat de krant ook in aanloop naar Granada-uit dicht: ‘Ik moet goed voor onze spelers zorgen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte woensdagavond in Granada vooruit op het Europa League-treffen van zijn club in Estadio Nuevo Los Cármenes. Om alles in eigen hand te houden, moeten de Eindhovenaren in Spanje zien te winnen. ,,We zullen daarvoor nog beter op de details moeten letten. Spaanse teams zijn tactisch erg sterk, blijkt telkens weer. Wij komen hier in ieder geval om te winnen.”
 2. Roger Schmidt vindt dat PSV verdiend door is: ‘Een verrassing na een moeilijke situatie’

  Roger Schmidt vindt dat PSV verdiend door is: ‘Een verrassing na een moeilijke situatie’

  ,,Ik ben heel blij en trots op het team”, zei PSV-trainer Roger Schmidt nadat zijn ploeg zich door winst op Granada (0-1) had gekwalificeerd bij de laatste 32 ploegen in de Europa League. ,,We hadden een moeilijke situatie in onze groep, die open was. Als je twee keer verliest in de eerste drie wedstrijden wordt het heel moeilijk. Ik vind dat we het verdiend hebben. Vandaag hadden we een heel goede houding op het veld.”
 1. Samenvatting | Helmond Sport - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Helmond Sport thuis niet opgewassen tegen Go Ahead Eagles

  4 december
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

PSV