Jeremy Antonisse in het duel met Sturm Graz.
Volledig scherm
Jeremy Antonisse in het duel met Sturm Graz. © ANP

Jong PSV kan ondanks blessures met sterke troeven naar MVV

Jong PSV speelt vrijdagavond een uitwedstrijd tegen MVV, met een aantal troeven dat in beeld is om de A-selectie tijdelijk te versterken. Donderdagavond waren Jenson Seelt, Dennis Vos en Jeremy Antonisse bij de ploeg van Roger Schmidt, voor het uitduel met Sturm Graz. Antonisse maakte zelfs zijn Europese debuut. 

 1. PSV en Sparta nemen na het seizoen definitief besluit over verhuurde Sambo, die zelf ook achter het stuur zit
  PREMIUM

  PSV en Sparta nemen na het seizoen definitief besluit over verhuurde Sambo, die zelf ook achter het stuur zit

  De huurtransfer van rechtsback Shurandy Sambo vanuit PSV naar Sparta heeft dit seizoen voor de 21-jarige Geldroppenaar uitstekend uitgepakt. Hij heeft bij de verrassende nummer zes van de eredivisie al snel een basisplek afgedwongen en speelde inmiddels 24 officiële duels voor zijn ploeg. Sambo is onder leiding van trainer Maurice Steijn op alle fronten gegroeid en komt over een paar maanden voor een belangrijke keuze te staan, net als PSV.
  Eindhoven
 2. Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren
  PREMIUM

  Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren

  PSV hoopt dit weekend tegen Vitesse weer te beschikken over Luuk de Jong, ook al trainde hij woensdag nog wel individueel in Eindhoven. De aanvaller kampte afgelopen week nog met enkelklachten, nadat hij tien dagen geleden uitviel in het duel met RKC. PSV zal geen risico's nemen, maar probeert De Jong wel tijdig op te lappen. Afgelopen weekend zei trainer Ruud van Nistelrooij al dat hij er normaal gesproken bij is tegen de Arnhemmers.
  Eindhoven