Youri Roulaux verdedigt het doel van Jong PSV. Komende zomer is hij transfervrij.
Volledig scherm
Youri Roulaux verdedigt het doel van Jong PSV. Komende zomer is hij transfervrij. © BSR Agency

Jong PSV-keeper Youri Roulaux koerst op toekomst in Keuken Kampioen Divisie

Huidig Jong PSV-keeper Youri Roulaux (20) vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk in de Keuken Kampioen Divisie. Bij het management van de goalie is door meerdere clubs belangstelling getoond en de komende weken wil Roulaux een keuze maken. Hij verdedigde 22 duels het doel van Jong PSV en heeft een aflopend contract, waardoor hij transfervrij op te pikken is. 

Roulaux geldt onder meer als een specialist in het stoppen van strafschoppen. Tot een doorbraak bij PSV kwam het niet, maar de keeper laat zich daar niet door ontmoedigen. Hij wil via de weg der geleidelijkheid zijn plek in het betaald voetbal af zien te dwingen en bewees de afgelopen jaren bij Jong PSV over de daarvoor vereiste vaardigheden te beschikken. Aangezien bij PSV niet gedacht wordt dat hij op korte termijn het doel van het eerste elftal kan verdedigen, houdt het avontuur in Eindhoven op. De meeste spelers van Jong PSV vinden vervolgens alsnog onderdak bij een andere club. 

  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV