Volledig scherm
Richie Ledezma in actie voor Jong PSV, tijdens het duel met Roda JC. © BSR Agency

Jong PSV krijgt met De Graafschap-uit stevige klus in sfeervolle ambiance

Na de interlandperiode hervat Jong PSV vrijdagavond de competitie met een uitwedstrijd bij en tegen De Graafschap. 

In Doetinchem kan trainer Peter Uneken niet beschikken over Chris Gloster, Koen Oostenbrink en Yorbe Vertessen. Hij is benieuwd of zijn selectie de ingezette lijn van voor de interlandperiode kan doorzetten. ,,De Graafschap is een van de ploegen die voor het kampioenschap strijdt en op De Vijverberg is de ambiance speciaal. Voor ons een prachtige wedstrijd, waarin we het beste uit onszelf moeten halen om iets mee te kunnen nemen.”

Gloster

Het is nog niet duidelijk wanneer Uneken weer kan beschikken over de geblesseerden. Vertessen kampt al maandenlang met fysieke zorgen vanwege hamstringklachten en was dit seizoen de beoogde spits. Gloster heeft na zijn transfer vanuit Hannover nog niet veel kunnen spelen omdat hij ook geblesseerd is geraakt. Of hij voor de winterstop nog aan kan sluiten, durft Uneken nog niet te voorspellen. Oostenbrink raakte afgelopen week geblesseerd tijdens een oefenduel van het eerste elftal met Sint-Truiden. 

Jong PSV wacht in de Keuken Kampioen Divisie nog altijd op het eerste punt in een uitwedstrijd. Thuis heeft de ploeg het stukken beter gedaan, waardoor het Eindhovense beloftenteam nu op de zeventiende plaats in de stand prijkt. 

Vermoedelijke opstelling Jong PSV: Van de Meulenhof; Daverveld, Soulas, De Haas, Theunissen; Schoonbrood, Ledezma, Gomes; Ngonge, Catic, Sidibe

PSV