Volledig scherm
Hidde Jurjus. © Joep Leenen/Pro Shots

Jong PSV met Jurjus op jacht naar bevestiging goede serie

EINDHOVEN - Jong PSV gaat vrijdagavond op jacht naar een nieuwe overwininning in Dordrecht, nadat de ploeg uit de resultaten van de afgelopen weken vertrouwen heeft geput. Uit twee uitwedstrijden, tegen FC Emmen en Jong FC Utrecht, en het thuisduel met koloper VVV peurde de ploeg van Pascal Jansen zeven punten en daarmee is een plek in de subtop in de eerste divisie weer een feit.

Houdt Jong PSV de goede lijn vast, dan kan het nog hoger eindigen dan de huidige zesde stek in de tussenstand.
Hidde Jurjus zal het doel verdedigen. Hij trainde donderdag mee met de ploeg, waar ook de jonge Yanick van Osch (19) soms speelt en een heel goede indruk achterlaat in wedstrijden. PSV heeft daarnaast met Luuk Koopmans nog een talentvolle keeper onder contract, die ook wedstrijden speelt bij Jong PSV. Afgelopen maandag speelde Remko Pasveer, omdat hij ook ritme moet houden voor het geval Jeroen Zoet met malheur te maken zou krijgen.

Jurjus begint mede daarom pas aan zijn twaalfde duel van dit seizoen in de eerste divisie.
Bij Jong PSV wordt een aantal andere namen verwacht dan maandag. Sam Lammers, Dante Rigo, Damian van Bruggen en Matthias Verreth zijn vermoedelijk gewoon van de partij.

Verwachte opstelling Jong PSV: Jurjus; Van Vlerken, Van Bruggen, Alberto, Carolina; Rosario, Rigo, Gudmundsson; Verreth, Lammers, Paal

PSV