Volledig scherm
Richie Ledezma in actie voor PSV in Qatar. © BSR Agency

Jong PSV met ‘Qatar-gangers’ naar FC Volendam

Bij Jong PSV keren vrijdagavond de ‘Qatar-gangers’ Tijn Daverveld, Justin de Haas, Richie Ledezma en Claudio Gomes terug bij de wedstrijdselectie van de beloften. Ze waren eerder deze maand bij PSV 1 actief in het trainingskamp in het Midden-Oosten. De ploeg van Peter Uneken neemt het vrijdag op tegen FC Volendam, de formatie in vorm. Eerder dit seizoen bracht Jong PSV het team van Wim Jonk nog een gevoelige nederlaag toe op De Herdgang. 

Naast de terugkeer van het viertal kent Jong PSV een zestal afwezigen. Keeper Mike van de Meulenhof, Sekou Sidibe, Olivér Horváth, Yorbe Vertessen, Andrew Mendonca en Koen Oostenbrink zijn er vanwege fysieke klachten niet bij. De verwachting is dat opnieuw Youri Roulaux op goal zal staan. Noni Madueke reist niet mee, omdat hij nu bij de A-selectie traint en wedstrijden kan spelen. 

Uneken hoopt dat de beloften de goede lijn van de wedstrijd tegen Jong Ajax van maandagavond doortrekken. ,,We zijn meer gewend geraakt aan de Keuken Kampioen Divisie en hebben aan de wedstrijd van maandag een goed gevoel (Jong PSV-Jong Ajax 0-0, red.) overgehouden.”

PSV