Trainer Dennis Haar van Jong PSV.
Volledig scherm
Trainer Dennis Haar van Jong PSV. © Joep Leenen

Jong PSV met vers bloed op trainingskamp naar Spanje

Bij Jong PSV sluit deze week een aantal nieuwe spelers aan voor het trainingskamp naar Spanje. De meesten speelden wel al eerder voor de beloftenploeg, maar kwamen dit seizoen ook nog regelmatig uit voor PSV onder 19. 

Nu zijn ze in ieder geval een kleine week actief bij de ploeg van Dennis Haar, die zaterdag in Spanje een oefenduel met IJsselmeervogels afwerkt. Haar zag zijn ploeg sterk eindigen in 2017 en hoopt dat het beloftenteam in de traditioneel drukke periode na de winterstop de goede reeks een vervolg kan geven. De competitie voor Jong PSV start al weer volgende week vrijdag, als Helmond Sport op bezoek komt. 

Bij Jong PSV zijn onder anderen Justin Lonwijk en Joël Piroe aan de selectie toegevoegd, een talentvolle middenvelder en aanvaller die al een tijdje bij PSV onder contract staan. Daarnaast is ook aanvaller Zakaria Aboukhlal van de partij, net zoals verdediger Jordan Teze. Spelers die bij PSV onder 19 tot de dragende krachten behoorden en nu op het hogere niveau zich moeten zien te handhaven. In wedstrijden lukte dat enkele van de voornoemde talenten vooralsnog heel aardig. Ook centrale verdediger Maxime Soulas is met het team van Haar mee naar Spanje. 

Donyell Malen en Cody Gakpo zijn bij Jong PSV niet beschikbaar omdat zij meegaan met het trainingskamp van PSV 1 en vrijdag naar de Verenigde Staten vertrekken. Daarnaast is ook Marcel Ritzmaier niet van de partij. Hij kampte voor de winterstop met lichte klachten en kan zich bovendien oriënteren op een transfer. Er is momenteel wel belangstelling voor hem, maar iets concreets is er nog niet te melden. Nikolai Laursen ontbreekt vanwege verplichtingen met de nationale jeugdselectie in Denemarken. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV