Volledig scherm
Peter Uneken is de nieuwe coach van Jong PSV. © BSR/SOCCRATES

Jong PSV met voormalig speler uit opleiding van FC Barcelona op trainingskamp

Jong PSV is van 10 tot 16 juli op trainingskamp in Noordwijk. De ploeg van trainer Peter Uneken bereidt zich voor op de competitiestart over een maand. Op maandag 12 augustus trapt Jong PSV in Eindhoven af tegen FC Den Bosch en via de oefenstage en enkele vriendschappelijke duels prepareert Jong PSV zich voor wat komen gaat. 

Bij Jong PSV is de 18-jarige middenvelder Roberto Laurel Martinez uit Spanje op stage. De linkspoot speelde vorige seizoen nog bij FC Barcelona, waar hij zijn contract niet verlengd zag. 

Hoofdcoach Mark van Bommel van PSV heeft voorlopig drie spelers ‘weggeplukt’ uit de equipe van Jong PSV. Met Steven Theunissen, Justin de Haas en Maxime Soulas vulde hij de nog niet complete defensie van PSV 1. Het trio maakte inmiddels ook deel uit van de PSV-ploegen die tegen FC Sion en Olympique Nice speelden. Nog veel meer spelers uit de selectie van Van Bommel kunnen bij Jong PSV spelen. Dat geldt voor alle spelers die geboren zijn na 1 januari 1997. Bij keepers ligt de grens op 1 januari 1995. 

Jong PSV speelt de komende weken sowieso twee oefenduels, met KV Kortrijk en Borussia Dortmund. 

Selectie Jong PSV voor het trainingskamp in Noordwijk: 

Keepers: Roulaux, Van Dorp
Verdedigers: Wallenburg, Daverveld, Kuisch, Zeegers, 
Middenvelders: Oostenbrink, Schoonbrood, Ledezma, Martinez, Mendonca, Lauwers
Aanvallers: Sidibe, Vertessen, Horvath, Catic

PSV