Jong PSV werd in de slotfase nog flink gekraakt door Excelsior en verloor met 3-0. Ook Mathias Kjølø (links) kon dat voor PSV niet voorkomen.
Volledig scherm
Jong PSV werd in de slotfase nog flink gekraakt door Excelsior en verloor met 3-0. Ook Mathias Kjølø (links) kon dat voor PSV niet voorkomen. © Pro Shots / Dennis Wielders

Jong PSV mist scorend vermogen tegen Excelsior en gaat in slotfase nog hard onderuit

Jong PSV heeft vrijdagavond op Woudestein de punten aan Excelsior moeten laten. Hoewel de ploeg van Ruud van Nistelrooy zeker na rust heel behoorlijk voor de dag kwam, bleek een goal maken een te groot probleem. Veel uitgespeelde kansen waren er voor Jong PSV niet, ook omdat de keuzes van Jong PSV in de eindfase te wensen overlieten. 

  1. PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands
    PREMIUM
    OPINIE

    PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigen­der verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

    PSV speelt zondagmiddag in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.