Volledig scherm
Chris Gloster (rechts) tijdens het duel met Jong Ajax. © BSR Agency

Jong PSV moet het tegen FC Volendam op eigen kracht doen

Jong PSV treft vrijdagavond op De Herdgang FC Volendam en moet op eigen kracht langs de Noord-Hollanders zien te geraken. De ploeg van Peter Uneken krijgt geen hulp vanuit het eerste elftal, dat afgelopen week in Noorwegen was voor het duel met Rosenborg BK. 

Jong PSV zit qua resultaten in een erg matige fase en belandde zelfs op de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Er is behoefte aan punten om de klassering te verbeteren, maar met FC Volendam treffen de jonge Eindhovenaren een ploeg die in het linkerrijtje staat. 

Bij Jong PSV zijn Koen Oostenbrink en Andrew Mendonca weer inzetbaar, net zoals Yorbe Vertessen. Zij beginnen echter op de bank. Daarnaast zijn Justin de Haas en Amar Catic nog geblesseerd. 

Opstelling Jong PSV: Roulaux - Zeegers Daverveld Soulas Gloster - Schoonbrood Ledezma Gomes -  Horváth Ngonge Theunissen

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8742 stemmen