Volledig scherm
Jong PSV-trainer Dennis Haar moet vermoedelijk opnieuw improviseren in Leeuwarden. Vrijdag wordt duidelijk hoe de ploeg er tegen Cambuur uit komt te zien. © FotoMeulenhof

Jong PSV moet weer rouleren voor duel met matig presterend Cambuur Leeuwarden

Jong PSV reist vrijdag naar Leeuwarden voor een uitwedstrijd tegen Cambuur. De ploeg mist waarschijnlijk een aantal spelers die donderdagavond bij PSV in het duel met FC Volendam in actie zullen komen. Bovendien reist PSV 1 aanstaande zondagmiddag naar Vitesse en daarvoor moet een aantal frisse reserves beschikbaar zijn. 

PSV besluit na vanavond hoe de selectie er definitief uit komt te zien. Coach Dennis Haar en zijn ploeg nemen een overwinning tegen RKC van vorige week mee als laatste wedstrijdherinnering. In dat duel maakte Jordan Teze zijn debuut in het betaald voetbal. Het is denkbaar dat hij zaterdag met PSV onder 19 speelt, dat de topper tegen Feyenoord onder 19 afwerkt. Haar moet waarschijnlijk opnieuw improviseren in de verdediging, nu het er alle schijn van heeft dat de talentvolle Armando Obispo donderdag zijn debuut in PSV 1 maakt. 

Bij Jong PSV is Bram van Vlerken de enige speler die elke wedstrijd in de basis begon. Verder is het vaak stuivertje wisselen bij de ploeg, die op de veertiende plaats in de eerste divisie staat. Cambuur doet het overigens nog slechter en is na een zeer povere start op de zestiende stek terechtgekomen. De Friezen willen meedoen om de titel, maar zijn in de verste verte niet in kampioensvorm. 

Mogelijk opstelling Jong PSV: Van Osch; Van Vlerken, Abels, Carolina, Bannani; Rommens, Duarte, Ritzmaier; Laursen, Malen, Verreth

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV

poll

Heeft Oranje in PSV'er Denzel Dumfries de vaste rechtsback voor de toekomst gevonden?

Heeft Oranje in PSV'er Denzel Dumfries de vaste rechtsback voor de toekomst gevonden?

  • Ja (88%)
  • Nee (12%)
2450 stemmen