Volledig scherm
Jong PSV won vorige week van FC Eindhoven en heeft nu opnieuw een op papier lastig uitduel voor de boeg. © Thomas Bakker

Jong PSV naar
mede-koploper MVV, basisdebuut Malen lonkt

Jong PSV neemt het vrijdagavond in De Geusselt op tegen mede-koploper MVV. De Maastrichtenaren kennen een goede start in de eerste divisie en horen na vier duels (met tien punten) bij de drie lijstaanvoerders. 

Jong PSV volgt met een groep van vier ploegen op drie punten en staat momenteel (op doelsaldo) zevende. De ploeg van Jong PSV-trainer  Dennis Haar zal tegen MVV, een voormalige ploeg van assistent-coach Twan Scheepers, niet al te veel versterkingen vanuit PSV 1 krijgen. Dat is logisch, omdat het team van Phillip Cocu het zondag opneemt tegen Feyenoord. Nog niet duidelijk is bijvoorbeeld of Hirving Lozano (die geschorst kan worden) zondag bij PSV kan spelen en daardoor zal Cocu zijn aanvallende opties nog even open willen houden. Meestal is de definitieve selectie van Jong PSV ook pas vrijdag bekend.

Op basis van de training op donderdag leek het er op dat Dante Rigo en Armando Obispo in ieder geval zullen aansluiten bij Jong PSV. Als Sam Lammers niet van de partij is kan Donyell Malen, die vorige week bij FC Eindhoven sterk inviel, bij het beloftenteam mogelijk zijn basisdebuut maken in de punt van de aanval. Hij kan dan aan de zijkanten geflankeerd worden door Nikolai Laursen en Mauro Junior. 

Mogelijke opstelling Jong PSV bij MVV: Van Osch; Van Vlerken, Obispo, Kardes, Carolina; Duarte, Rigo, Ritzmaier; Mauro, Malen, Laursen

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV