Volledig scherm
Jong PSV verloor vorig seizoen in De Goffert, met 2-0. © Pro Shots

Jong PSV naar NEC: 'In deze duels ook het beste uit onszelf halen'

Jong PSV reist vrijdagavond naar De Goffert voor de op papier zware uitwedstrijd naar NEC. De ploeg van Dennis Haar moest de afgelopen weken twee dompers verwerken, omdat Helmond Sport en FC Utrecht in extremis wisten te scoren. 

,,Zonde. Zeker vorige week hadden we een punt verdiend in Utrecht", keek Haar nog eens terug. ,,We hebben ons er overheen gezet en gaan na naar NEC, in een mooie ambiance. Dit is het niveau waar we uiteindelijk naar toe willen en dus moeten we ook in dit soort duels het beste uit onszelf halen. Als ik naar de groep kijk, hebben ze veel zin in deze wedstrijd in een van de grote stadions in onze competitie."

Haar mist vrijdag de geblesseerde Justin Lonwijk, die nog zeker een aantal weken aan de kant staat. De middenvelder is een van de grote talenten van de club en wil zo snel mogelijk weer aanhaken. Daarnaast zijn ook Dante Rigo en Maxi Romero niet inzetbaar. Van PSV 1 komt een aantal talenten over, maar de opstelling is pas vrijdag duidelijk. Waarschijnlijk gaan Yanick van Osch, Armando Obispo, Cody Gakpo en Ramon Lundqvist in ieder geval mee naar Nijmegen. Wellicht zijn ook Jordan Teze en Michal Sadílek inzetbaar. Spits Joël Piroe is weer fit en inzetbaar. 

Mogelijke opstelling Jong PSV: Van Osch; Teze, Abels, Obispo, Theunissen; Duarte, Lundqvist, Frey; Gakpo, Piroe, Aboukhlal

PSV