Volledig scherm
Albert Gudmundsson trainde donderdag mee bij Jong PSV, in de voorbereiding op het duel met Achilles'29. © Ton van de Meulenhof

Jong PSV niet van plan om voor barmhartige Samaritaan te spelen

EINDHOVEN - Terwijl heel Achilles'29 vrijdagavond met man en macht probeert om het plekje in de eerste divisie veilig te stellen, moet Jong PSV het hoofd op De Heikant koel zien te houden. 

Achilles'29 heeft naast verlies van FC Dordrecht (bij FC Den Bosch) en een juridische zege op de KNVB (wegens puntenaftrek) een overwinning op de PSV-beloften nodig om lijfsbehoud te kunnen realiseren.

Jong PSV is niet van plan om voor barmhartige Samaritaan te spelen en daarmee FC Dordrecht misschien wel in de val te laten lopen, zo bleek donderdag uit de laatste training voor het voor de Groesbeekse formatie cruciale duel. Jong PSV blijft hoe dan ook vierde in de eerste divisie en trainde met onder anderen Menno Koch, Hidde Jurjus, Albert Gudmundsson, Kenneth Paal, Damian van Bruggen en Matthias Verreth. Vermoedelijk zitten ze allemaal bij de selectie. Ook de jonge talenten Joël Piroe en Justin Lonwijk trainden mee. 

De definitieve opstelling volgt pas op vrijdag, als de training van PSV 1 erop zit. 

Mogelijke opstelling Jong PSV: Jurjus; Van Vlerken, Van Bruggen, Koch, Alberto; Rommens, Rigo, Paal; Gudmundsson, Lammers, Verreth

PSV