Volledig scherm
© Pro Shots

Jong PSV scoort ondanks enorm overwicht weer niet buiten Eindhoven: 0-0

DEN BOSCH - Jong PSV heeft zichzelf in Den Bosch tekort gedaan. De ploeg van trainer Pascal Jansen was in de Vliert veel sterker dan de thuisformatie en liet de bal makkelijk rondgaan, maar kon niet scoren uit het handjevol kansen dat er kwam.


Jong PSV was wel veel sterker, maar van een kansensalvo was geen sprake. Wel waren er voldoende mogelijkheden om in ieder geval een goal te maken. Vaak maakte Jong PSV rond de zestienmeterlijn niet de goede keuzes en wist het geen gevaar te stichten, terwijl er wel mogelijkheden lagen.

Jong PSV heeft nu al 566 minuten achtereen niet gescoord in een uitwedstrijd. Op 30 september vorig jaar was Sam Lammers de laatste speler die in de eerste divisie voor Jong PSV een goal maakte buiten Eindhoven. De laatste zes uitwedstrijden eindigden vier keer in een 1-0 nederlaag en twee keer in een 0-0 gelijkspel. Bij Jong PSV maakte Justin Lonwijk zijn debuut in het betaald voetbal. Hij viel kort voor tijd in. Keeper Luuk Koopmans viel uit met een blessure en werd vervangen door Yanick van Osch.

PSV