Volledig scherm
Bart Ramselaar. © BSR Agency

Jong PSV treedt met Ramselaar en Mauro aan bij Cambuur in Leeuwarden

Jong PSV treedt vrijdagavond met onder anderen Bart Ramselaar aan in de uitwedstrijd tegen Cambuur. In Friesland staan hij, Mauro Júnior en ook keeper Mike van de Meulenhof in de basis. Daarnaast zal ook Jordan Teze meereizen naar Leeuwarden. 

PSV heeft in de strijd om een topklassering in de Keuken Kampioen Divisie drie punten nodig. Cambuur beleeft een moeizaam seizoen en is in het rechterrijtje in de eerste divisie beland. De Friese ploeg won eerder dit seizoen wel in Eindhoven en klopte Jong PSV toen met 1-2. Ook toen deed Ramselaar mee en was Cody Gakpo de doelpuntenmaker. Hij is er vrijdagavond niet bij. 

Ramselaar beleeft een sportief teleurstellend seizoen bij PSV, waar hij amper in actie is gekomen in het eerste elftal. 

  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV