Jong PSV Vrouwen (archiefbeeld)
Volledig scherm
Jong PSV Vrouwen (archiefbeeld) © Kees Martens/DCI Media

Jong PSV Vrouwen zorgt voor knappe prestatie door eredivisionist uit te schakelen in bekertoernooi

De gedroomde confrontatie voor Jong PSV Vrouwen om tegen de hoofdmacht te mogen aantreden komt steeds dichterbij. Het team van coach Mark den Brok zorgde voor een geweldige stunt door eredivisionist vv Alkmaar uit de KNVB beker te wippen en staat nu in de halve finale.

 1. PSV wil Silva behouden, heeft Luuk de Jong terug en ziet het aantal blessuregevallen dalen
  PREMIUM

  PSV wil Silva behouden, heeft Luuk de Jong terug en ziet het aantal blessurege­val­len dalen

  PSV-trainer Ruud van Nistelrooij bevestigde vrijdag dat zijn club probeert om spits Fábio Silva nog een jaar langer aan boord te houden. ,,Dat was oorspronkelijk ook de intentie toen we hem wilden huren, maar ingevolge de reglementen van de UEFA niet mogelijk. Dus is het nu voor een half seizoen gebeurd. Net als bij Patrick van Aanholt werken we eraan om hem nog een seizoen te houden.”
  Eindhoven
 2. PSV begroet keeper Benitez weer op het trainingsveld: dit is de stand van zaken
  PREMIUM

  PSV begroet keeper Benitez weer op het trainings­veld: dit is de stand van zaken

  Bij PSV keerde keeper Walter Benitez dinsdag terug op het trainingsveld, na een knieblessure. De goalie is mogelijk zaterdag alweer inzetbaar, in de competitiewedstrijd tegen NEC. Wel moet trainer Ruud van Nistelrooij daar deze week nog een klap op geven. PSV neemt geen risico's met Benitez en heeft ook vertrouwen in reservedoelman Joël Drommel, die volgende week dinsdag in het bekerduel met Spakenburg sowieso zal keepen.
  Eindhoven