Ruud van Nistelrooy staat voor het eerst als trainer tegenover de ervaren coach Darije Kalezic. Het duo is goed bevriend met elkaar.
Volledig scherm
Ruud van Nistelrooy staat voor het eerst als trainer tegenover de ervaren coach Darije Kalezic. Het duo is goed bevriend met elkaar. © Pro Shots / Peter van Gogh

Jong PSV wil ook tegen beloften van FC Utrecht de punten pakken

Na de zege op Jong Ajax van vrijdagavond wil Jong PSV ook maandag in Utrecht drie punten aan het totaal van dit seizoen toevoegen. Tegen de beloften uit de Domstad kan trainer Ruud van Nistelrooy niet beschikken over zeven krachten. Onder anderen Fodé Fofana en Ismael Saibari zijn nog geblesseerd. 

 1. Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gedirigeerd, na weken van interne onrust
  PREMIUM

  Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gediri­geerd, na weken van interne onrust

  PSV heeft vrijdag met de snelheid van het licht afscheid genomen van technisch directeur John de Jong, die de club 22 jaar diende. Na ‘de nacht van Cody Gakpo’ van twee weken geleden was al duidelijk dat hij in zwaar weer zou komen en dat het intern heel onrustig was. De directie van PSV wees toen een bod van 43 miljoen euro op de sterspeler af en dat was tegen het zere been van een aantal commissarissen en andere invloedrijke actoren bij PSV.
 2. PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar
  PREMIUM

  PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar

  PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.