Jong PSV trainde donderdag in Eindhoven, hier met coach Adil Ramzi.
Volledig scherm
Jong PSV trainde donderdag in Eindhoven, hier met coach Adil Ramzi. © Juan Vrijdag / DCI Media

Jong PSV wil Willem II op hoog niveau in de Keuken Kampioen Divisie goed partij bieden

Voor Jong PSV begint vrijdagavond de competitie in de Keuken Kampioen Divisie en de beloftenploeg van trainer Adil Ramzi treft meteen een van de kampioenskandidaten. Willem II is in Tilburg de tegenstander in een wedstrijd waar de beloften weken naar uit hebben gekeken. 

 1. Vijf conclusies over PSV na het bezoek aan Glasgow: Sangaré blijft leveren en Veerman groeit door in Eindhoven
  PREMIUM

  Vijf conclusies over PSV na het bezoek aan Glasgow: Sangaré blijft leveren en Veerman groeit door in Eindhoven

  Het had dinsdagavond qua spel en resultaat slechter en beter gekund dan de 2-2 tegen Rangers FC. PSV stapte daarom gematigd tevreden in de bus naar het spelershotel in Glasgow, dat woensdagmorgen alweer wordt verlaten. Volgende week is duidelijk of de zomerse missie slaagt om in de Champions League te komen. De uitwedstrijd tegen Rangers leverde genoeg inzichten op waarmee weer dingen beter kunnen.
 2. Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten
  PREMIUM

  Deze dingen moet PSV koesteren en verbeteren om in Glasgow een stap naar de jackpot te zetten

  Zinderend, meeslepend en ongelooflijk tegelijk was het wat er dinsdagavond in het Philips Stadion gebeurde. De tweestrijd tegen AS Monaco draaide de afgelopen week uit op een voor PSV even absurde als prettige climax, omdat er in eigen huis met 3-2 werd gewonnen. Er ging een aantal dingen goed, anders had PSV het natuurlijk niet gered, maar er valt voor PSV ook enorm veel te verbeteren om volgende week in Glasgow beter voor de dag te komen.

PSV