Jorrit Hendrix kijkt nu al uit naar platte kar: 'Het wordt één groot feest'

VIDEODe analyse van PSV-middenvelder Jorrit Hendrix na de overwinning op Ajax was kraakhelder. ,,Wij hebben vandaag laten zien dat we de terechte kampioen zijn. We hebben Ajax gewoon afgetroefd", zag hij. 

Volledig scherm
Jorrit Hendrix was tegen Ajax sterk in de duels. © ANP Pro Shots

Volgens Hendrix ging PSV de wedstrijd tegen Ajax ondanks alle belangen in als alle andere. Al gaf het kolkende Philips-stadion, waar het publiek massaal achter PSV ging staan, hem en zijn teamgenoten wel extra vertrouwen. ,,Dat voel je wel, ja. Volgens mij verwachtte iedereen dat we kampioen zouden worden, maar we moesten het nog wel even doen. Gelukkig is dat ook gebeurd", stelde Hendrix. 

Platte kar

De PSV'er kijkt nu al uit naar het feest van zondagavond en de taferelen op de platte kar van maandag. ,,Het wordt één groot feest", zei hij met een grijns. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waar spelen Ajax en PSV financieel om? Een overzicht van het miljoenenbal in de Champions League

    Waar spelen Ajax en PSV financieel om? Een overzicht van het miljoenen­bal in de Champions League

    PSV en Ajax kunnen enorme bedragen verdienen in de Champions League-groepsfase, als ze zich daarvoor plaatsen. Voor Ajax is het nog iets meer dan voor PSV, omdat de club hoger staat op de UEFA-ranking over de laatste 10 jaar. Ajax staat daarop 21ste, PSV 35ste. Voor PSV valt er pakweg 35 miljoen euro gegarandeerd op te halen, voor Ajax ruim 40 miljoen euro. Hoe komen die bedragen tot stand?

PSV