Jorrit Hendrix tijdens PSV-VVV van afgelopen december. Het zal - ijs en weder dienende - zijn laatste officiële duel voor PSV zijn geweest.
Volledig scherm
Jorrit Hendrix tijdens PSV-VVV van afgelopen december. Het zal - ijs en weder dienende - zijn laatste officiële duel voor PSV zijn geweest. © BSR Agency

Jorrit Hendrix verlaat PSV en is op weg naar Spartak Moskou

Jorrit Hendrix gaat PSV na ruim 16 jaar verlaten. De PSV'er is op weg naar Spartak Moskou en gaat bij de Russische topclub een contract ondertekenen. Wel moeten daarvoor nog meerdere procedures afgerond worden, zoals een medische keuring. 

 1. Peesjevee Podcast | ‘Benieuwd naar perspectief voor Adrian Fein nu Jorrit Hendrix verkast’

  Peesjevee Podcast | ‘Benieuwd naar perspec­tief voor Adrian Fein nu Jorrit Hendrix verkast’

  Met het vertrek van Jorrit Hendrix ontstaan bij PSV nieuwe perspectieven voor middenvelders die tot nu toe (al dan niet door blessures) nog niet veel in actie kwamen. PSV-watcher Rik Elfrink is in de zesde aflevering van de Peesjevee-podcast nieuwe stijl benieuwd naar het perspectief voor Adrian Fein, zeker nu hij niet inviel in de topper tegen Ajax. ,,Ryan Thomas, Mauro Júnior en Érick Gutiérrez waren eerder aan de beurt. Dat maakt het plaatje voor hem niet direct positiever.”
 1. Samenvatting | PSV worstelt zich in doelpuntrijke tweede helft langs Sparta
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV worstelt zich in doelpunt­rij­ke tweede helft langs Sparta

  16 januari
 2. Samenvatting | Helmond Sport - FC Den Bosch
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Helmond Sport haalt uit tegen FC Den Bosch, ploeg koploper in periode

  15 januari

PSV