Volledig scherm
Hidde Jurjus © BSR Agency

Jurjus opnieuw op de weg terug naar De Graafschap

Hidde Jurjus keert normaal gesproken opnieuw terug bij De Graafschap, zo meldt De Gelderlander. 

De 25-jarige goalie kwam in 2016 vanuit Doetinchem over naar Eindhoven, maar wist het niet tot een debuut in het eerste elftal te schoppen. In seizoen 2017-2018 werd hij mede daarom verhuurd aan Roda JC en vorig seizoen ook al aan De Graafschap. 

In beide seizoenen degradeerde de formatie van Jurjus en vorig seizoen verloor hij na een blessure ook nog zijn plek aan Nigel Bertrams, die door De Graafschap in de winterstop werd gehuurd van het Deense Nordsjaelland. Afgelopen week trainde Jurjus weer mee in Eindhoven, maar de verwachting is nu dat hij de komende dagen weer richting De Achterhoek reist. 

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8742 stemmen