Volledig scherm
Het Philips Stadion © ANP Pro Shots

'Kampioenskaartjes' PSV op zwarte markt al 500 euro waard

De kampioenskoorts heeft toegeslagen in Eindhoven. Via internet worden kaartjes voor thuiswedstrijden van PSV voor grof geld aangeboden. De koploper van de eredivisie waarschuwt de fans voor zwarthandel.

PSV heeft op basis van recent onderzoek al tientallen kaarten geblokkeerd voor de komende thuiswedstrijden. Het gaat om tickets die zijn verkocht via onofficiële kanalen als Marktplaats, Viagogo en Ticketswap. Op kaartjes wordt al 500 euro per stuk geboden. De club adviseert om tickets alleen te kopen via de officiële website of aan de stadionkassa's.

De ploeg van trainer Phillip Cocu speelt dit seizoen nog vier wedstrijden in het eigen Philips Stadion: tegen VVV-Venlo (17 maart), NAC Breda (31 maart), Ajax (15 april) en FC Groningen (6 mei). De duels met Ajax en Groningen zijn al uitverkocht, voor de thuiswedstrijden tegen VVV en NAC zijn nog respectievelijk 450 en 350 kaarten beschikbaar. PSV heeft als koploper tien punten voorsprong op Ajax en dus ligt de landstitel voor het grijpen.

Volledig scherm
Kaartjes voor PSV - Ajax zijn populair. © Screenshot Marktplaats.nl
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV is de productiefste ploeg van heel Europa

    PSV is de productief­ste ploeg van heel Europa

    PSV is op dit moment de meest productieve ploeg van heel Europa in de nationale competities. Na vijftien speelrondes heeft de ploeg van Mark van Bommel 53 keer gescoord. Dat is weliswaar net zoveel als Young Boys in Zwitserland, maar die ploeg was al 17 keer in competitieverband actief. Ook Rode Ster Belgrado kwam in Servië tot 53 goals, in 20 competitieduels. Maribor kwam in Slovenië tot 55 treffers, maar had daar 19 duels voor nodig. Het gemiddelde ligt dus onder de 3 goals per duel.

PSV