Volledig scherm
Het Philips Stadion © ANP Pro Shots

'Kampioenskaartjes' PSV op zwarte markt al 500 euro waard

De kampioenskoorts heeft toegeslagen in Eindhoven. Via internet worden kaartjes voor thuiswedstrijden van PSV voor grof geld aangeboden. De koploper van de eredivisie waarschuwt de fans voor zwarthandel.

PSV heeft op basis van recent onderzoek al tientallen kaarten geblokkeerd voor de komende thuiswedstrijden. Het gaat om tickets die zijn verkocht via onofficiële kanalen als Marktplaats, Viagogo en Ticketswap. Op kaartjes wordt al 500 euro per stuk geboden. De club adviseert om tickets alleen te kopen via de officiële website of aan de stadionkassa's.

De ploeg van trainer Phillip Cocu speelt dit seizoen nog vier wedstrijden in het eigen Philips Stadion: tegen VVV-Venlo (17 maart), NAC Breda (31 maart), Ajax (15 april) en FC Groningen (6 mei). De duels met Ajax en Groningen zijn al uitverkocht, voor de thuiswedstrijden tegen VVV en NAC zijn nog respectievelijk 450 en 350 kaarten beschikbaar. PSV heeft als koploper tien punten voorsprong op Ajax en dus ligt de landstitel voor het grijpen.

Volledig scherm
Kaartjes voor PSV - Ajax zijn populair. © Screenshot Marktplaats.nl
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV