Drie topmannen van PSV in de jaren tachtig: voorzitter Jacques Ruts, penningmeester Harry van Raaij en commercieel manager en voetbalman Kees Ploegsma.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie topmannen van PSV in de jaren tachtig: voorzitter Jacques Ruts, penningmeester Harry van Raaij en commercieel manager en voetbalman Kees Ploegsma. © FotoMeulenhof

Kees Ploegsma senior over de PSV-tijd met Van Raaij: ‘Het is prachtig wat we samen hebben bereikt’

,,Ik verlies een vriend”, zegt voormalig PSV-collega Kees Ploegsma senior (75) bedroefd na het overlijden van voormalig PSV-voorzitter Harry van Raaij (84). Het duo stond in bestuurlijk opzicht mede aan de wieg van de grote successen van de Eindhovense club in de jaren tachtig en nadien. 

 1. Schmidt over kwestie met Nijhuis: ‘Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed’

  Schmidt over kwestie met Nijhuis: ‘Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed’

  Trainer Roger Schmidt ging tijdens de persconferentie voor het duel van PSV met RKC van zaterdag nog kort in op de kwestie die hij en arbiter Bas Nijhuis vorige week uitvochten. Na lang aandringen van een van de aanwezige journalisten lichtte hij desgevraagd nogmaals toe dat hij niet gezegd heeft dat Bas Nijhuis in de wedstrijd tegen Sparta bewust tegen PSV floot. ,,Ik heb alleen gezegd dat hij heeft gezegd dat hij iets bewust deed”, aldus de coach van PSV.
 1. Samenvatting | SC Cambuur - Jong PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Jong PSV kansloos onderuit op bezoek bij Cambuur

  22 januari
 2. Samenvatting | FC Volendam - PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Reddingen Unnerstall bezorgen PSV plek in kwartfina­le KNVB-be­ker

  19 januari

PSV