In december werd tijdens PSV-PEC Zwolle vuurwerk afgestoken bij PSV. Dat kost de club nu geld.
Volledig scherm
In december werd tijdens PSV-PEC Zwolle vuurwerk afgestoken bij PSV. Dat kost de club nu geld. © ED

KNVB geeft PSV boete wegens afsteken van vuurwerk door supporters

PSV moet 5.000 euro aan de KNVB overmaken omdat supporters in de thuisduels met PEC Zwolle en FC Twente vuurwerk hebben afgestoken. Dat meldt de bond op de eigen website. De boete was eigenlijk 10.000 euro, maar de helft is voorwaardelijk opgelegd met een proeftijd van twee jaar. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. PSV heeft nog genoeg te verkopen: Besiktas overweegt alsnog nieuw bod op Bruma

    PSV heeft nog genoeg te verkopen: Besiktas overweegt alsnog nieuw bod op Bruma

    Na de afgeronde verkoop van Donyell Malen en Pablo Rosario is PSV nog lang niet klaar met het inkrimpen van de selectie. De club heeft nog genoeg spelers die uit kunnen kijken naar een nieuwe werkgever. Met Armindo Bruma, Mohamed Ihattaren, Denzel Dumfries, Érick Gutiérrez, Michal Sadílek en (als er een goed bod komt) Ritsu Doan zijn er heel wat mogelijke vertrekkers. Daarnaast worden oplossingen gezocht voor Derrick Luckassen en Dante Rigo, die weg mogen.

PSV