Volledig scherm
Bjorn Kuipers © BSR Agency

Kuipers fluit Brabants onderonsje tussen Willem II en PSV

De KNVB heeft Björn Kuipers aangesteld als scheidsrechter voor het treffen tussen Willem II en PSV. Hij fluit zondag om 14.30 uur het Brabantse onderonsje op gang.

Van Roekel en Zeinstra zijn de assistenten van Kuipers in Tilburg. Kooij is vierde man. In Zeist zitten Bijl en Boonman als videoscheidsrechter en assistent om de boel in de gaten te houden. 

Dit seizoen floot Kuipers nog geen eerder duel van PSV. Kuipers was ook de scheidsrechter toen Willem II - PSV twee seizoenen terug in 5-0 eindigde. 

Bekijk hier de nieuwste aflevering van Clubwatchers:

 1. Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Als er ooit een speler door de voordeur weg is gegaan bij PSV, dan is het wel Georginio Wijnaldum. Een man die het personeel van de club in 2015 mee liet delen in het succes van zijn transfer naar Newcastle United. Dat gebeurde met een even simpele als aardige en bijzondere geste, door iedereen een degelijke fles wijn te bezorgen. Absoluut geen decadentie of dikdoenerij, maar gewoon een puur gebaar uit dankbaarheid. Mooi, omdat de eenvoud van oprechte erkentelijkheid - net als in de normale wereld - niet altijd gewoonterecht is in de vluchtige voetballerij.
 2. Zaakwaarnemers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  Zaakwaarne­mers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  De kans dat linksback Toni Lato (21) na de winterstop nog bij PSV speelt, is de afgelopen weken een stuk kleiner geworden. Vanuit zijn zaakwaarnemerskantoor klinken inmiddels andere geluiden dan ruim een maand geleden. ,,Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt”, zegt de woordvoerder van Toldra Consulting, waarbij Lato is aangesloten. ,,Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed.”

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
9915 stemmen